ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

tisdag 19 november 2013

Vindsfynd.

Härifrån blir det inte mycket bloggat ikväll. Men igår glömde jag visa hur det såg ut efter att Madonna badats och förvandlats till Elvis och slumrat till av utmattning. Så här såg det ut, säger matten, Ja, jag vet inte för jag sov då.
Det är alltid spännande att gå upp på vinden och leta grejer. Två riktiga höjdare fick jag ta ner idag. Jag hittade en stor, lyxig bia må ni tro! Och vilken lycka! Den var lagad med dragvänlig silvertejp på ett ställe och hade ett påbörjat gnaghål på ett annat.
Så jag fortsatte jobbet som änglabrorsan påbörjat, men det var inte populärt. Så då trädde dom ett skynke över härligheten. Hur kul blev bian då på en skala, kan ni tänka?

Kul var det i alla fall när matten masat sig hem från jobbet! Överlyckligheten blev explosionsartad och matten sa att det var som att försöka få styrsel på ett fyrverkeri när hon ville träna lite med mig. Jag snodde rallyskyltar, jag knuffade omkull henne, jag nafsade och högg, rusade och hoppade och var allmänt odräglig. Och ingen hörsel hade jag heller huxflux. Efter att ha tämjt mig lite gick vi några skyltar i allmän oreda. Sen råkade matten redigera bort slutet på filmen så det blev ju rumphugget!


Men...det andra vindsfyndet då, frågar ni varandra oroligt nu? Kolla på långfilmen så får ni se en utomjordisk fnurrsnurra. Ja, jag hade då aldrig i mitt liv sett nåt så märkligt! Så då sa jag det.

10 kommentarer:

 1. ARLO!!! Se upp nu, så att du får behålla bian!!! Passa noga på -- säger bara ALF!
  Här har jag TRE stycken "Nästan-Alf" som turas om att sno min!!!

  Hade förstås varit väldigt kul att se dig som fyrverkeri också! ;)
  /Kasper

  SvaraRadera
 2. Lille pluttgubbe! Så spännande, så läskigt, så mystiskt men så roooligt! Sonja skulle älska det vindsfyndet.

  SvaraRadera
 3. Men så roligt att se hur du fixade fnurrsnurran, du kan du Arlo!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina vindsfynd! Bian såg ut att passa fint men den där snurrputten får du nog gnaga upp hålet på så att det kommer ut lite mer... Kramis!

  SvaraRadera
 5. Vet vad Richard Curtis hade sagt: "High drive dog." Tur att du har hamnat hos en matte som kan hantera en Ferrarihund!

  SvaraRadera
 6. Totti och Lydia20 november 2013 21:12

  Hm, fem månader och redan egen biabädd. Själv fick jag min första när jag var 18 månader. Och den varade i många år tills Lydia kom och åt upp den. Biamogen är man nog tidigast i ettårsåldern, tror jag.
  Fast du är ju otroligt brådmogen, det ser man ju på filmen. Att du lyckas få ut godis ur snurran är ett smärre underverk. De flesta hade gett upp långt tidigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Totti! Inte fick jag behålla bian inte! Den står på kant och man kan inte komma åt att gnaga på den eller ligga iden just nu! // Arlo

   Radera
 7. Vilken FRÄCK fnurrsnurra!!!
  HUR kan den vara så dum att den retas med dig så där???
  Rätt åt den att du skällde på den :)

  SvaraRadera
 8. Håller med Eva ovan, superfräck fnurrsnurra! Har du lagt den ner, så ska den väl ändå ligga kvar - eller hur?! Hörde allt att 'voffet' sade "Men ligg ner då'rå, hur många gånger ska jag behöva säga till dig?!" Duktig och tålmodig kille du är! Bra jobbat!!

  SvaraRadera
 9. Higgins försökte också skälla ut godiset ur en liknande grej. Funkade sådär...;-.)

  SvaraRadera