ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

torsdag 21 november 2013

Mest bara grönt.

Kolla vad jag har!
Jo, ni säg rätt! En snörboll igen! Men Arlo skulle ju inte få någon mer sån för att han gräver bara ner dom ju, utropar ni nu indignerat!

Ni har så rätt så! Men ibland ska man ha en otrolig flax! Som idag när jag strosade lite i regniga skogen och huxflux dinglade en övergiven grön repboll på en torr grankvist! Bara att förse sig och inte ett öre kostade det matten och hussen.
Den gröna är lite massivare än min förlorade röda...
...och snöret lite längre...
...men det är bara att anpassa sig.


Bäst jag dängde omkring med den...
...låg där plötsligt en röd en...tvärnit!
Lurad! Ett äpple var det. Så då blev det fruktstund mitt i leken.


Har man slungat boll i hundra timmar blir man lite slö en stund. Men bara en stund för sen...
...hamnade jag i Kungsör fast det är torsdag.
Vet ni vilken tur jag hade. Jag blev inbjuden till en träningsgrupp. För ambitiösa valpar som siktar högt. Här är vi tre som bildar  truppen: Det är Ginza och Ria och Arlo. Tjejerna är några månader äldre än jag. Men jag ska snart komma ikapp dom.
Vi turades om att träna och leka med mattarna en och en, medan dom andra fick sitta tyst och stilla och kolla. Sen låg vi plats alla tre samtidigt på rad medan mattarna gick från oss några meter. Det var plättlätt tyckte vi ungdomar.
Sen diskuterade mattarna hur man skött sig och hur man kan göra för att bli ännu snitsigare, om det är möjligt alltså. Det var en skoj timme och jag föll nästan i koma när jag käkat och hamnat i säng.

5 kommentarer:

 1. Koma skulle jag också vilja falla i just ikväll :)
  FAST jag inte har dängt runt med en enda grön boll i snöre! Och inte ens ätit äpple faktiskt.
  Sov gott du så orkar du kanske gräva upp lite gömda saker att användas igen? De kommer att kännas som nya tror jag!

  SvaraRadera
 2. Det där var ju perfekta bollen vetja! När man håller den i snöret, precis som du gör, så slänger den och slår tillbaks när man springer precis som om den var levande! Vilken bra fortsättning på dagen att få träna på snitsighet med stortjejerna sen... Kramis!

  SvaraRadera
 3. Men hurra! En egen grupp med träningskompisar är bland det bästa man kan ha!

  SvaraRadera
 4. Vissa bollar piper (dem gillar vi bäst), andra smakar äpple (och är också helt okej), men om bollen varken piper eller smakar äpple, så är inte vi intresserade. Vad gör man liksom med en pip- och smaklös boll??

  SvaraRadera
 5. Skulle väl vem som helst hamna i koma efter en sådan dag :))

  BELLA

  SvaraRadera