ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

fredag 22 november 2013

Gäster.

Men vem är det där?!
Hahaha...det är ju jag som går och nosar. Varför nosar jag? Jo, för här har varit fullt med gäster idag.
Vet ni, att Loke hade med sig Loui hem till mig. Loui är som en staty.
Det spelar ingen roll vad som sker runt omkring...
...Loui rör inte en fena.
Han tittar inte ens på en, när man snackar...
...utan står som planterad där han ställt sig.
Hörru, grabben, hallåååå!
Yes, en reaktion! Svansen kröp ihop.
Men Loke och jag, vi rusade runt som om vi hade eld i svansarna i skogen. Länge. Det är inte vettigt att man kan kuta runt och busa så häftigt som vi gör.
När vi kom ut ut skogen och hem till mig igen gick vi i samlad tropp längs vägen...
...nästan hem till Loke, för vi skulle följa dom en bit på väg. Tills matten sa att nu vänder Arlo och jag, då vände Loke, Loui och Lokematten också. Ska ni inte gå hem, undrade vi? Nä för vi har bilen hemma hos er, sa dom och så gick vi tillbaka.
Hehehehehehe!
Hihihihihihi! Snacka om att ta sig vatten över blöta huvuden!

Ni minns vindsbian va? Tro inte för en sekund att den står kvar härnere så man kan ta sig en lur i den. Nänä, den åkte upp igen bara för att jag inte kunde hålla klor och tänder borta från befintliga revor. Men det var roligt så länge det varade. Det var det.

7 kommentarer:

 1. Men hörru! Vilken sängmarodör! Så där får man faktiskt bara göra UTE! Och bara på gräsmattan! Den ligger nog bra där på vinden tills du fått ordning på alla gaddarna och det inte kliar så mycket i dom. Kul med besök var det väl i alla fall även om ni inte visste riktigt vart ni skulle gå. Huvudsaken var ju att du och Loke fick busa omkring ordentligt. Det är ju väldigt långt till dom där tävlingarna så ni får nog ordning på ekipaget tills dess... Kramis!

  SvaraRadera
 2. Du är nog helt klart inte bia-mogen nej......
  Kul med besök och statyn är ju så fin!

  SvaraRadera
 3. Tur att du har Loke till kompis, så att du har nån att röja runt med :) Fast en gång var nog Loui också valp, kan man tro. :)
  Blir en spännande vår, när du på allvar börjar klättringen mot SM i rally. :)
  Jag skulle inte heller ha fått behålla min bia om jag gjort så där som du. Fast det har jag nästan inte i alla fall. den är nog minst lika mycket katternas, tror jag.
  /Kasper

  SvaraRadera
 4. Hehe! Snacka om att anmäla sig i tid. Hihihi!

  Cool Loui-staty. :)

  SvaraRadera
 5. Klart att man måste vara nyfiken på vad som finns inuti en biabädd. Och så tror jag att det kommer att gå hur bra som helst på tävlingen - du kommer ju att vara dubbelt så gammal som du är nu, och du har ju redan kommit en bra bit på vägen med träningen (enda risken är väl att du kommer in i en ruskig slyngelålder och blir alldeles ohanterlig just då).

  SvaraRadera
 6. Hahaha! Vilken liten marodör du är! Låter skoj gör du också...

  SvaraRadera
 7. Sådär brukade jag också göra med min bia! Matte var inte glad då, men det gick över sen efter ett tag.. Förutom ibland då :-)

  SvaraRadera