ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

måndag 4 november 2013

Valpkompott.

Alltså det är nåt fel på min tunnel. Den läcker nånstans.

Frustrerande när man inte hittar läckan.

 Jag utförde en övergripande felsökning.

AHA! Där har vi läckaget!

Hmmm...jag hade hoppats på en något mindre glugg.

Det är ju livsfarligt! Kolla bara, man kan ju trilla ut genom den!

Men om man syr lite här och där...hmmm...jag ska fråga matten hur jag ska fixa favvotunneln! Undrar vilken taskmört som saboterat den. 

Hehehehehehe...1,230 kg köttklump...hehehehehe....till mig! Och så undrade några varför jag tränar så mycket...hehehehe...träningsgodis...hehehehehe....

Nu spanar jag och Alf tillsammans på nya spisen för där puttrar och doftar det oemotståndligt.

Jo just det! En sovbild på mig efterlystes igår, för att en del tror att jag bara jobbar för att jag är så bra. Men kolla bara! Här sover jag så det så!


Ibland går jag omkring och donar lite på kvällarna också... som nyss när matten var hygglig och snörde bollen som jag fått av cockerfarbrorn Higgins. Hokuspokus blev den som en ny boll och som gjord för min käft. Och så lite julpyssel med gamla äggkartonger och sånt förstås...

7 kommentarer:

 1. Higgins hälsar att han är glad att han gav bort den där tråkiga bollen till dig, du verkar ju uppskatta den i alla fall! Jag tycker du kan be matten sy ihop din tunnel, det är förmodligen hon som tagit sönder den. ;-) Eller förresten, silvertejp kan man ha till mycket...

  SvaraRadera
 2. Jag funderar och funderar, men jag KAN bara inte komma på vad/vem som kan ha sabbat din fina tunnel! Silvertejp tror jag är ett bra förslag faktiskt.
  Vilka bra ägare du har alltså - att se till att där fanns en köksmatta preciiiiiis i dina färger :)
  Kvällsdonandet ser bra mysigt ut tycker jag, så där hemtrivselmysigt.
  PUSS på dig! Hoppas ni fått provsmaka nu, du och Alf!

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Där fick man kvällen glada skratt, då!!! Tunnelhålet. :)

  Oj, vilken klass på träningsgodis!!!!! *dregla, dregla* Och tack för sovbilden, du är söt även som sovande liten gosse (som snart är stor).
  Gillar ditt mysiga kvällsdonande.

  SvaraRadera
 4. Kära nån, tunneln ser ju jättefarlig ut nu! Akta dig så att du inte trillar ut okontrollerat genom hålet! Om nu inte matten lagar den. Vi undrar också vem som kan ha sabbat den. (Det KAN vara matten, men det vill vi väl ändå inte tro.)
  Kvällspysslet ser trivsamt ut, och träningsgodiset förklarar väldigt mycket, hehehe.
  Förresten så är du och Alf himla söta ihop. Visst är det mysigt att ha katt!
  /Kasper

  SvaraRadera
 5. Är ständigt lika fascinerad över att få inblickar i livet med en högenergihund, även om även han naturligtvis ägnar en hel del tid åt att vila/sova.

  SvaraRadera
 6. Oj va tiden går! Är det redan dags för julpyssel? Fånigt med så många hål i tunneln. Matten kan säkert fixa till den så du kan springa rakt igenom. Inte konstigt att du tränar så mycket! Duktig matte du har som kan puttra till den fina köttbiten! Kan avslöja att ikväll ska jag nästan äta en hel sån till middag... Kramis!

  SvaraRadera
 7. Den där köttbiten tänker jag inte visa för mina hundar. Hur ska de hålla till godo med vanlig simpel falukorv efter det, liksom ;-)?

  SvaraRadera