ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

torsdag 19 september 2013

Nöjen som vanligt och så Max.

Alltså, jag fattar inte, jag har aldrig långtråkigt någonsin! Till och med när jag ligger i en skogsbacke gnager jag på en kvist och har roligt. Det är märkligt att allt alltid är så kul!
Snacka om skoj! Vi åkte till det stora tivolit i morse. Gladast av alla blev jag när jag såg tunnlarna! Jag for som en tätting ut och in i och ur dom. Efteråt kom det några stora killar som rejsade på banan och hoppade också. Jag blev alldeles trollbunden! Sån vill jag också bli när jag blir större grabb!
Då tänker jag stå högst upp på pallen. Jag testade idag, det var lite ensamt där uppe och inte så inspirerande som jag trott.
Idag låg dom där som brukar gå i cirkel stilla ganska mycket, fast ibland sprang dom. Sen åkte vi hem.
Vet ni, ikväll tog vi bilen till Loke men han var i skogen, och i stället var Max där! Max var som världens överraskning.
Max är gammal, fem år eller så, så han är ingen valp. Det märktes för ibland sa han åt mig på skarpen att lägga av. Då gjorde jag det.

Men han var inte långsint, utan blev bussig igen snart.
Lokes vattenskål är annorlunda och kom väl till pass efter buset.
Jag saknade förstås Loke, men Max var skoj att lära känna så där helt apropå. Jag vill träffa honom igen.
Filmtajm igen! Yey! När hussen kom och filmade oss hade vi varit på tivolit redan en timme så jag var ganska åktrött. Dessutom, vet ni vad? Jag var så ini baljan bajsnödig när jag rusade det här loppet så jag hann knappt stanna innan det kom! Så visst var det bra jobbat av en som var i nöd?

8 kommentarer:

 1. Skaffa fler kompisar är bra!
  Och kanske, kanske är det inte helt fel med någon som hejdar dig en anings ibland:) Bra att lära sig av en som blir bussig igen me'samma, så du vet om du möter någon lite tjurigare. Max verkar vara en utmärkt "mentor"!

  SvaraRadera
 2. Jag får inte ha Batman lös hur som helst på agility banan för är helt tokig i balanshindrena och en liten fartig små galen valp ska helst inte springa där hur som helst. Han tycker att han är stor och ska få göra som de stora hundarna men jag försöker bromsa lite, för det blir ju rätt trist för han med brutet ben.
  Duktiga Arlo!! En del säger ju att hunden är rumsren när den vet att den ska göra sina behov ute men ibland hinner ju inte matte och husse med och då kan det ju bli inne.
  Batman har länge sprungit in i tvättstugan och satt sig vid dörren men nu piper han oxå så då missar jag inte lika ofta längre :)

  SvaraRadera
 3. Förstår att det där stora tivolit är kul! Det gäller bara att få fart på matten också! Nu kutar hon ju runt riktigt fort! Han såg skön ut den där Max! Han kan nog lära dig en hel del bra saker när han är så vansinnigt gammal... Kramis!

  SvaraRadera
 4. Lika bra att du vänjer dig vid den där högsta pallen! För där kommer du ofta att få stå. :D
  Du är ju fullfjädrad (vilket konstigt ord!) redan nu!
  /Kasper

  SvaraRadera
 5. Vilken grund du får att stå på!
  Jag har aldrig tidigare förstått hur livet kunde sett ut med en hund med mycket motor...

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att man ska ta saker i rätt ordning, precis så som du gör. Man börjar med att öva sig på att gå upp högst på prispallen. Sedan när det sitter kan man ägna sig åt världsligheterna som tar en dit.

  SvaraRadera
 7. Undrar hur det är för en sådan liten hund att ha en matte med så mycket motor:-) Agilitystjärna lär han bli i alla fall.

  SvaraRadera
 8. Du springer genom tunnlar som om du inte har gjort annat i ditt liv! Bra jobbat, du lär blir en riktigt duktig agilityvovve när du blir stor. :)

  SvaraRadera