ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

lördag 15 februari 2014

Tennis och blöt debut.

Hej tjejer och killar! Kolla vad jag gjort sen sist vetja.

Spanar Arlo efter flyttfåglar, månntro, undrar ni nu förundrade.

Närå, men under snön poppade det fram en boll som jag inte sett på superlänge...

...så det blev ju skoj värre.

Att en gul bollskrutt kan roa mig så ini norden är märkligt.

Roligast är att se livsfarlig ut med den.

Gömma den i snön.

Och så klart smaka på den.Om ni har glömt hur jag ser ut underifrån. Så här.

Sen övade jag lite på läppfladder.

Min lilla boll å jag...tralalalalaaa!

Putte i blåbärsskogen...eller nåt...

Men nu var det nog flyttsvanar i luften i alla fall.

Bäst att ta skydd.

Kom inte hit, svanuslingar,  för då spottar jag bollen i huvet på er!

Ja, så där kan man hålla på och låssas och härja när det som göms i snö kommer upp i tö. Nu över till nåt helt annat.

För jag var i Kungsör och tränade lite rally. När det var läktarhäng la jag mig tätt intill Zandra för hon har tävlat i SM och jag tänkte att lite duktighet kunde ramla över på mig. Ria ville nog ligga där också, men hon fick stanna på golvet.


När jag gick banan andra gången filmades jag. Fast jag var hundra gånger bättre första ofilmade gången. Det var jag. Och matten också. Här går hon ju fel i spiralen och så. Suck!
Kommer ni ihåg när matten blev rallyskrivare? Nu var det dom i Katrineholm som skulle bli såna. Då måste man ha hundar att träna på. Så då blev det precis som en riktig tävling. Då kom vi på att vi ville vara med. För jag är för ung för att tävla annars.
Vet ni att det öste ner snö och regn hela, hela tiden och det blåste. Leran flöt omkring på parkeringen och där gick domaren Therese omkring och donade i godan ro. Sen måste dom resa upp parasollet och ställa alla skrivarelever där tätt, tätt tillsammans med sina blöta protokoll. Det såg trångt och mysigt ut.
Vi var inte så gräsligt många hundar som ställde upp idag, så jag fick gå två gånger. Då fick jag 83 poäng och 88 poäng av 100, så det var ju bra. Fem minuspoäng fick vi för att matten trampade omkring när jag jobbade. Suck! Sen var vi blöta inpå skinnet och åkte hem och åt knorr och firade att jag gjort värsta bästa debuten inofficiellt. Vänta bara tills jag blir gammal nog att vara med på riktigt!

Annars har det blivit en del skogsmulleliv som vanligt mest hela tiden.

6 kommentarer:

 1. Ojojoj va duktig du är lilla Arlo o tur att både du o matten är vattenfasta ♥

  SvaraRadera
 2. Det är tur att man inte är en svanusling! Vill inte få nån övervintrad boll spottad i huvudet på en.

  Pingu o Spirou ska också vara sån där "rallyskrivar-försökskanin" om ett par veckor. Frågade om de ville ha hund som kommer göra typ milijonerstusen fel eller en som gör typ rätt fast något segt och så. De svarade att de ville ha både ock. De nya rallyskrivarna kommer få det hett om öronen - eller pennan, då. ;)

  Jo, en fråga apropå skogsmullefilmsnutten: Är du knäpp, eller?

  SvaraRadera
 3. Hahaha, va Matte blir gla när hon läser din blogg för mig. Du är då för rolig, Arlo! Och vi säger detsamma; vilken tur att man inte är en svanusling. För vi vill verkligen inte få en gul boll spottat på huvudet:)) jag hade nog dött av ren förskräckelse

  tror
  BELLA

  SvaraRadera
 4. Det var väl alla tiders att få göra tävlingsdebut inofficiellt även om det var i värsta stormen! Din matte börjar nog bli van vid att det ofta stormar runt dig hehe. Skönt att få koppla av med lite skogstokigrejs sen... Kramis!

  SvaraRadera
 5. Ser ut som du koser deg skikkelig med ballen! Her er det fortsatt mye snø, så vårfølelsen er ikke helt i luften ennå.

  SvaraRadera
 6. Visst är det skoj att vara skogstokig! Fast tyvärr har JAG inga flaxöron :( (har förresen inga fladderläppar heller).
  Men jag har ju kul ändå. :)
  Tänk att man kan ha så mycket skoj med en boll - där går jag tydligen miste om något.
  Och så tycker jag och matte att ni var kolossalt oerhört fantastiskt oegennyttigt ädla som ställde upp där med rallyt i snö, lera och regn.
  Jag hade vägrat, för att inte tala om matte. :)
  Kasper

  SvaraRadera