ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

onsdag 26 februari 2014

Axplock från släktträdet.

Gissa vem det här är då!
Min tjusiga syrra Sadie, minsann!

Jag kommer ihåg syrran som nästan vit, men kolla såna piffiga pippi-fräknar hon fått nästan överallt! Utom rumpan då, och öronen.

Är det här andra sidan av syrran Sadie, undrar ni förstås nu förvånade, Närå, det här är min brorsa Kino. Honom har jag träffat två gånger sen vi flyttade hemifrån. Han är så stilig så han har rosetter redan.

Men det här är väl Arlo i alla fall, undrar ni nu fundersamma. Nänä, nu kollar ni på min brorsa Bilbo. Han och jag såg nästan på pricken likadana ut när vi bodde hos mamma. Det var supersvårt att veta vem som var Bilbo och vem som var Arlo. Nästan bara han och jag visste.

Men vad är det här för en vilde som smugglats in bland familjeporträtten, utropar ni nu helt förskräckta. Hehehe, det är min farbror Qalle. Han bor i Norge så han är morsom i stället för rolig och koser sig i stället för myser och så.
Här har ni nu äntligen er bästa Arlo! Går inte att förväxla med någon annan i hela världen.

Vi är sex brorsor och så syrran då. Av oss bruna är det först Sadie, sen Bilbo och så jag på dagisfotot. Sen tror jag att det är Kino som trängs mellan Bilbo och mig, men jag är inte så säker egentligen. Brorsan Pompe finns med är också...ja, det är ju jordens svårt att hålla koll på alla. Jag vill ha släktkalas i vår så vi kan träffas och nosa på varann och busa hejvilt!! 

6 kommentarer:

 1. Skönt att ni vet själva vem som är vem! Hur skulle det annars va? Vilken släktträff ni kan ha och sen hoppas man att alla hussar och mattar får med sig rätt hund hem... Kramis!

  SvaraRadera
 2. Oj, vilket sött valpgruppfoto!!

  SvaraRadera
 3. Oh Arlo, såna fina syskon du har. Fast du är faktiskt finast, och så är du ju min bloggkompis. :D
  Tror den där syskonträffen kommer att gå till historien! Om nu de andra har det allra minsta av ditt GO i sig! :)

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen flotta syskon du har Arlo. Jag har en syrra och fyra bröder. Hilda har inte mindre än 10 syskon.

  SvaraRadera
 5. Otroligt fin bild på alla syskon. Måste var kul att ha. Och den var bergis svår att ta. Jag brukar tycka att det är svårt att plåta en valp. :-)

  SvaraRadera