ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

onsdag 23 oktober 2013

Diplomerad valp.

Först var hussen och jag ensamma hela dan, sen kom matten och körde mig till examen i plugget. Där var alla klasskompisarna...

...och alla var lite nervösa över betyg och så, så det blev lite kaosartat under samlingen.

Gladast var nog min svans. Kolla, som en propeller gick den!Tur att jag hade tränat på läktarhäng i lördags, för det blev en hel del sånt på examen. Det kom gamla hundar och visade vad dom kunde göra. Så då skulle vi titta och lära. Det var roligast när dom fick leka med bollen.

Mattarna och hussarna fick glass och vi elever fick diplom. Mitt första. Sen gick alla hem utom jag och matten för vi stannade och tränade lite när det blivit lugnt i hallen. Det gick mycket bättre då konstigt nog.

Hussen hade lagat mat till mig så jag slök den samma minut jag kom hem efter examen. Då fick jag lust att leka med pipgrisen.Matten lekte med mig också. Hon är roligare än pipgrisen, fast låter inte lika mycket.

Tur vi har tio sopkvastar. Tänk vilken osämja det hade blivit annars när kompisarna var här förresten!

5 kommentarer:

 1. Gissar att du var lika glad som svansen din? :)
  Underbar bild!
  Likaså på dig och matte där på golvet :D
  GRATTIS till din första kurs och första diplomet! Nu kan du sova riktigt nöjd.

  SvaraRadera
 2. En Arlo är förtjusande. Då måste det vara dubbelt så förtjusande med två, och tio gånger så förtjusande med tio...

  SvaraRadera
 3. Så bra att ni har många sopkvastar, då kan ni hjälpas åt att städa! ;-) Det ser förresten ut som du har snabbaste svansen bland dina klasskompisar, konstigt att du inte lyfte och flög iväg som värsta helikoptern...

  SvaraRadera
 4. Grattis till din första merit ;-)!

  SvaraRadera
 5. Anar att matten är stolt som en tupp över första diplomet! Jag visste inte att det fanns såna för dom som är duktiga på att få belöningar! Det borde jag fått för länge sedan... Kramis!

  SvaraRadera