ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

torsdag 17 oktober 2013

Fyra månader!

På morgonpromenaden tog jag med tutluren för en sån kan vara bra att ha ett tu tre.

Jo just det, plugget igår! Det var så annorlunda att vara inne på en gräsmatta som luktande spännande. Men alla mina klasskompisar var där så det var ju bra. Här är Svea och Diana och frökens Ria och jag.

Det bästa var att det fanns tivolitunnlar på gräset! En lång och en kort. Oj vad jag sprang i hundra knyck genom långtunneln. Det rasslar så skönt när man forsar fram i en sån! Det fanns hundar som aldrig rusat tunnel förr och en del var skraja och en del var modiga. Några kastade godis i tunnlarna så när jag skulle springa så kom jag av mig och käkade korv i mörkret.

Så här ser det ut i gräsmattehuset. Fint va? Matten säger att vi ska vara där ofta när det blir vinter. Så det är väl bäst att boa in sig.

Stiligaste hunden där var ganska lik mig.

En klasskompis som jag har glömt namnet på...mysko...jag brukar vara bra på namn.

Man fick pausa ibland och dricka mycket vatten för man blir törstig i det där huset. Vet ni, vi var femton valpar där i två timmar och ingen av oss pinkade på innegräset! Strongt gjort va?

Efter lektionerna fick jag och Diana äntligen springa och busa! Vi har längtat efter det, för vi är yngst i plugget och gillar varandra skarpt.


Det blev mest bara sudd i kameran...


...men då fattar ni att det gick undan! 

Nu ska jag berätta att det kom ett paket med posten! Med grejer till bara mig! För idag fyller jag äntligen fyra månader och inga veckor mer!! Kolla bara! En tub att ha leverpastej och jordnötssmör och sånt gotta i. En kaninboll, en kaningrej med pip och en fårgrej med boll och snöre var i paketet!

Den här kolsvarta regniga kvällen pluggade jag ingångar och fick busa med fårgrejen...

...tränade att plocka upp spårpinne och fick härja runt med kaninpipet...

...och träna på High Five och fick njuta av kaninbollen!

Efter allt hallabaloo blev det ämnet platsliggning. Då ska man ligga så här platt och stilla tills matten ger en karré. Det kan bli tråkigt  efter en stund.

9 kommentarer:

 1. Vilken härlig klass ni är!
  Är bra förtjust i så'na där som kompisen du glömt namnet på :)
  Och busbilder nästan MÅSTE ju bli suddiga ju.
  Men du.... TVÅ månader? Måste erkänna jag inte riktigt hänger med här.

  SvaraRadera
 2. Himla bra gjort av alla er valpar att inte kissa på innegräset! Tänk att du skulle stå nos mot nos med en precis lika snygg kille som du själv också. Har ni två träffats tidigare? ;-)

  SvaraRadera
 3. Absolut stiligaste killen du nosade på! Förmodligen den smartaste också. Där har du verkligen någon att tävla mot och jämföra dig med! :D
  Du är redan duktigare än vad jag någonsin kommer att bli, fast det skyller jag helt på min mate. Och kan du tänka dig, vi är totalt ense om den saken! Därför fick jag just en grisknorr som tröst. :)
  /Kasper

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga leksaker!

  SvaraRadera
 5. Oj, va du får lära dig en massa saker. jag blir trött i bollen bara av att tänka på det! Grattis till 2-månadersdagen! Det blev ju riktigt trevliga presenter till den stiligaste hunden på kursen... Kramis!

  SvaraRadera
 6. Tokhusse! Jag SA faktiskt 4-månadersdagen men han hör lite visset! Dubbelt så mycket grattis alltså! Kramiskramis!

  SvaraRadera
 7. Såklart att den stiligaste hunden där var ganska lik dig!! :)

  SvaraRadera
 8. Grattis på 4- månadersdagen, Plutten! Du är så duktig i skolan, ja hemma oxå förstås!

  Födelsedagskram från

  BELLA

  SvaraRadera