ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

lördag 27 augusti 2016

Bastudans på Fristadstorget

När jag och mina kompisar ska showa på Torget så är det alltid 4711 grader varmt. Så klart var det det idag också när vi skulle dansa och trixa för publiken. Men är man artist så är man...the show must go on. Eller åtminstone starta. Här kan ni se när jag vinkade lite till fansen och dom fick veta vem jag är och sånt.

Sen dansade Eddie och hans matte så tjusigt innan jag skulle städa Torget, som jag brukar få lov att göra när jag är där. Lite trögt gick det allt i tropikhettan, men till slut blev det rent och snyggt så Popcorn och hans matte kunde dansa runt utan att snubbla på grejerna.
Värmen var olidlig och svetten rann i strida strömmar på mattarna. Fast jag var hur cool som helst och satsade allt jag hade på att dansa rätt och snyggt. Några missar gjorde vi, och planen var pytteliten, så vi fick köra lite hitte-på ibland när det inte passade med programmet.
Men alltså, jag var ini norden bra, det var jag.
Popcorn och Eddie var lika proffsiga dom. Tusan alltså vilket gäng vi är, vi showare.
Efter att alla som ville hade klappat och gosat och ställt frågor och beundrat oss så var det fika med kakbuffé och sånt och då hörde jag allt att mattarna redan var igång med att planera nästa års program. Så då kommer vi igen. Och som alltid på årets varmaste dagar förstås.

3 kommentarer:

 1. Du är världens Fred Astaire, säger matte. Jag vet inte vem det är, men du är superduktig i alla fall. Puss på nosen från mig.

  SvaraRadera
 2. Tur att du är så bra på att städa när du har en matte som dräller alla gosedjuren omkring sig på torget. Ni dansar ju väldigt bra tillsammans i alla fall. Men nog trodde jag att 4711 var en eau de cologne. Inte några värmegrader... Kramis!

  SvaraRadera
 3. Boren artist, Arlo. Det är du det. Tur att matten din också hänger med. :D Trots tropikvärmen. Den var jobbig ibland, men nu tycks den vara över.
  Vi gillade den rätt bra, det blåste ju rätt friskt också. Om man var på rätt ställe, alltså. Och inte på ett torg då. Tappra ni!
  Kasper

  SvaraRadera