ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

lördag 26 juli 2014

Tropikhund.

Det är varmt i Julita. Hela tiden. Då kom jag på att man kan svalka sig bakom våta lakan.

Eller i skokollektionen.

Fast ibland tränar jag rally ändå.

Man kan faktiskt göra det. Bara man har hundra liter vatten med sig.

Att ligga på en betongperrong när bästa lill-matten ger sig iväg från mig är inte kul. Fast det var superskoj när hon var hos mig.

En tidig söndagsmorgon åkte vi till stan och tränade allt möjligt på ett torg. Det var annorlunda för en skogsmulle som jag.

Så har jag börjat öva mig på att trivas i mitt tält som jag vantrivdes i när jag var liten pilt. Det går ju bra.

Vet ni, att i går skjutsade hussen in mig till stan mitt på stekhetaste lunchen. Då satte man upp kravallstaket runt mig.

Men först skulle trumslagarpojkarna från Burundi hamra på för kung och fosterland. Det lät som en korsning mellan åska och skjutbana med takt.

Under tiden dom slamrade, byggde vi ett läger i skuggan där det bara var trettiotvå grader. Det var Eddie, Popcorn och jag och ett urval mattar och hussar.

Jag hade stålmansdräkten på i komposten. Så det var ju exotiskt att se.

Sen kastade vi oss ut i ökensolen för att visa fan-cluben och publiken lite trix och så.

Så då kampade jag och matten och visade omvänt lockande och lite palljobb.

Sen skulle alla hundar gå en fjuttkort rallybana. Då ville jag vara hos publiken hellre, så ibland gick jag till kravallstaketet och kollade på dom i stället. Och på vad dom glufsade i sig på faten. Jag blev inte filmad, men Eddie har värsta bästa filmen från igår. Den får ni se snart.


Som grand finale visade vi alla hundar våra freestyleprogram. Då var Popcorn superduktig och gjorde som han ska med sin snickarbo´. Sen var det jag och min trumma men då var jag ganska trött på att vara artist så då fuskade jag massor. Men dansade en del rätt också. Men sist var det då dags för superstar Eddie och dansfröken att visa HTM, och dom är så ini baljan bra så man blir stum.

6 kommentarer:

 1. Det er kjekt med sitt eget lille telt å kunne sove uforstyrret i. Blir nok veldig bra etterhvert. Godt de har noen til å holde styr på alle skoene! Riktig flink er du Arlo!

  SvaraRadera
 2. Ni har både min och mattes beundran - hos oss försiggår dagarna i nån sorts dvala - tur det finns svalare kvällar!
  Kasper

  SvaraRadera
 3. Ojojoj! Ni är ju superproffsiga! I värmen också... Kramis!

  SvaraRadera
 4. Totti och Lydia27 juli 2014 01:31

  Tropikhund var ordet. Vi är djupt imponerade att du och matten orkade göra något överhuvudtaget. Själva orkar vi knappt bada...

  SvaraRadera
 5. Oj, så duktiga ni är allihop! Säger som ovanstående, vi orkar knappt bada ;). Fast just nu ligger jag i Mattes knä och är rädd för åskan :(

  Darrande hälsningar från
  BELLA

  SvaraRadera
 6. Duktig vovve! Hjo-Hjo flämtar men ber mig hälsa.

  SvaraRadera