ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

fredag 6 december 2013

Improvisation i fredagsnatten.

Men hoppsan! Vi har ju inget att blogga om idag, utropade matten och jag till vår förskräckelse nyss! Matten har varit på tråkjobbet och jag och hussen har lekt i snön. Men det finns inte fotat.Vad ska vi blogga om strax före elva en snöig fredagskväll? Vi förtvivlade. Som en sista utväg kollade vi i kylen...
...till vår ömsesidiga lycka stod där en vaniljkesella och frestade. Vi älskar sånt.

Så då glufsade matten i sig nästan allt, som vanligt, och så fick jag slicka burken, som vanligt.Matten säger att jag blir simmig i blicken när jag njuter kesella.

Jaja, roligare eller fyndigare än så här blev det inte. Snacka om improviserat. Men det var smaskigt. I morgon bitti ska matten åka buss till Stockholm för att  kolla andra hundar och kanske köpa mig en julklapp- Så det blir ju bra,

8 kommentarer:

 1. Vet du vad pysen?
  Dels tycker jag det är väldigt fina bilder, dels påminner du en hel del om Simon siames när han får risifrutti :)
  Ha så kul med hussen och Alf imorgon!
  (Matte behöver inte önskas detsamma, för hon kommer garanterat att trivas....)

  SvaraRadera
 2. Ett VÄLDIGT viktigt blogginlägg, tycker jag. Inspirerande!!! För nu har matte lovat att jag ska få hjälpa henne att tömma crème fraiche-burkarna i fortsättningen. :D
  Jag tycker kanske att du borde fått följa med till Stockholm och själv välja ut din julklapp, men okej -- du får det nog kul med Alf och husse också. :)
  Kasper

  SvaraRadera
 3. Du är ju för söt när burken sitter så där runt nosen! <3 (och jag är säker på att du bara får slicka plastburkar under uppsikt. Eller hur?)

  Hoppas din matte hittar världens bästa julklapp till dig.

  SvaraRadera
 4. Neste gang må du ta det som er i boksen, så kan mamsen din slikke boksen ;)

  SvaraRadera
 5. Ja, lite simmig såg du allt ut att vara! Vad det nu innebär :) Fruktansvärt fin är du iaf! En riktigt snygg kille :)

  SvaraRadera
 6. Tillvarons små stunder av lycka...

  SvaraRadera
 7. Det var det värsta! Diskar ni kesellaburkarna? Hoppas hon lämnade något! Jag tror inte att du behöver vara orolig för brist på julklappar! Din matte fyllde nog hela bussen... Kramis!

  SvaraRadera
 8. Haha, jag nog är blicken simmig, alltid = lycka! Håller med Ludde, bussen blir nog full av julklappar till mattes duktiga lilla vovve ;)

  Tror BELLA

  SvaraRadera