ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

söndag 11 maj 2014

Bánor, banán, baluns och bravur.

Här ligger en betitlad slyngel och suger på kotte i granskogen!

Va?! utbrister ni då med tappade hakor. Betitlad? Adlad eller vaddå, spekulerar ni ivrigt vidare.

Nja, nästan, fast bättre, svara jag då coolt. Nu ska ni får veta. Vi for till Eskilstuna igår och tävlade rally igen för det gick ju så ini baljan bra sist. Bara det att nu skulle vi till ett sprillans nytt ställe utomhus med hundra främmande hundar. Så det var ju spännande. Så spännande så jag blev oregerlig.

Först skulle jag tävla den här banan, som var plättlätt, men snacka om att jag blev megastörd av allt kul som hände runt omkring hela tiden. Då fick matten kämpa. Så då fick jag 78 poäng och fick en titel som heter RLD N. Man burkar kanske inte heta så när man är tio månader, men nu gör jag det. RLD N Mountjoy Sagacious Sander. But you can call me Arlo!

Banan som ni såg först, gick jag sist och då var jag så urblåst i huvet och slut i hjärnan och bäng i bollen så då gick jag i sömngång, det blev inte så många poäng. Men spelar roll, jag hade ju redan rott titeln i hamn! När det blev prisbord fick jag två påsar godis och ett tuggben. Sen åt vi äggmackor och matten moffade i sig rabarberpaj. Sen åkte vi hem.

En annan kväll åkte vi till Kungsör. Det finns ett utomhus i Kungsör också, inte bara en hall.

Där kan man träffa danskompisar och ta sig en svängom.

Jag var ganska oregerlig då också, så jag fick inte dansa så länge. För jag smet till tjejerna ibland.
Bara för det fick jag sitta kedjad under en stege när dom valsade kring.

Kolla, kolla så avlång och låg jag är! Varfördådå? Jo, det luktar som tusen rysare om den här mockafjängen.

Det var så jag träffade Albin the Poodle i skogen i spöregnet idag. Då berättade matten att vi har en ockupant som flyttat in under vårt hus. En som bajsar stora högar längs husgrunden och i hålor. Och som GRÄVT hur stora, långa tunnlar som helst under trappen på natten. Värsta största grävlingen alltså.

Så då kom Albinmatten med en smart fälla. Då kamouflerade vi den med lite gran. I kväll ska vi lägga en banan med honung  på i fällan.

Så kanske i morgon när jag kollar in att det sitter en ilsk typ där och fräser. För man FÅR inte bo under vårt hus, så det så! Förbjudet.


Matten spelade in en lång, vansinnigt rolig och fartig film på mig i regnskogen idag. Sen suddade hon ut den, så det här är allt ni får se. Fjuttigt, det är ju ändå en rallyprins i huvudrollen.

9 kommentarer:

 1. Bra jobbat och härliga bilder!

  SvaraRadera
 2. Snällt av dig att vi får kalla dig bara Arlo, skulle bli lite jobbigt annars. :) Fast grattis till titeln!
  En sån där fälla fångade matte Myses mamma i, en gång. När sommarmänniskorna hon valt flyttade till stan och hon var skygg och hemlös.
  Fällorna är läskiga, men hoppas att Grävling fångas i den och kan forslas iväg till nån lämpligare boplats.
  Kasper

  SvaraRadera
 3. Åh! Bugar och bockar allra underdånigast!!! Vilken fin titel! (Fast jag förstår inte riktigt vad de där massa bokstäverna står för men ändå!) Tror att du fått ordning på mattens fotarbete... Kramis!

  SvaraRadera
 4. Grattis till din Fenomenala Titel! Hurraaaa!

  SvaraRadera
 5. Grattis Arlo till dina fina titel, Elsa & Wilma hälsar och grattar oxå !!

  SvaraRadera
 6. Har ni fått något i fällan än?

  SvaraRadera
 7. Vi bugar och bockar och niger och gratulerar till din nya titel!

  SvaraRadera
 8. Haha, du är världens bästa Arlo, även då du är "oregerlig" och sticker iväg till tjejerna ;) Och du har värstabästa matten!

  BELLA

  SvaraRadera