ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

tisdag 22 oktober 2013

Vått.

Vet ni att det har regnat i Julita. Nästan hela dan. Första riktiga regndagen sen jag flyttade hit. Då passade vi på att gå min längsta promenad hittills i en ny skog.

Vi hade så mycket bus för oss så vi la knappt märke till regnet som började strila. Jag letade spårpinnar och godis i mossan så det stod härliga till. Jag är ganska bra på att hitta spårpinnar nu, och lyfta upp dom, men jag har ingen lust att leverera dom till matten. Fast jag får karré ändå.

Sen gick jag och min kompis omkring och strosade lite. (Jobbiga matten som tycker såna här foton är så kul).

Väl hemma var vi våta in på bara skinnet. Fast utan schampo.

Då var det mysigt att sitta i knät och bli frotterad. Efteråt somnade jag som en stock under en filt.

På kvällen kom min mat upp på hussens sängmatta. Så det var ju praktiskt konstaterade jag och tänkte äta upp den igen. Men det fick jag inte göra. Jag mår hur bra som helst och är pigg som en mört så ni behöver inte oroa er. 

5 kommentarer:

 1. Ja idag har det verkligen varit riktigt skitväder så jag förstår du var redigt blöt efter promenaden.
  Fina kort på dig i skogen och vad duktig du är som hittar spår pinnarna :)

  Hoppas du får behålla maten i morgon då.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så skönt du ser att ha det, när du blir frotterad! Där fick "njutning" ett ansikte, om man så säger... :D

  Jag gillar inte alls att vara ute en massa när det regnar, och det gör inte matte heller. Men det är ju tur att det finns dom som gillar sånt här väder, annars kanske vädret skulle bli ledset. :)
  /Kasper

  SvaraRadera
 3. Verkar lite läskigt med en matte som håller på med nån slags hobbykloning i skogen! Bäst att du verkligen ser till att det är rätt Arlo hon kommer hem med... Kramis!

  SvaraRadera
 4. Taskigt att du inte fick ta tillbaka maten som magen var fräck nog slänga ut! (Passa på mitt i natten istället.... Åtminstone här vaknar matten oftast inte hehehe....)
  Ser underbart gott ut att frottera lite Arlo så där :) Får se om matten kan ta liknande bild om ett år?

  SvaraRadera
 5. Har matte inte hört talas om återvinning? Kul att titta in till dig igen. Det var förskräckligt längesen. Du är som alla andra killar. Du blir bara finare för varje dag som går.

  SvaraRadera