ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

lördag 26 oktober 2013

Elvisimitatör i kokong.

I morse låg jag och tränade på min Elvis-läpp. Eller tränade...den kommer automatiskt nu när det är hålrum i munnen.

Sen tröttnade jag på det.

Så då gick jag och Alf in och tiggde ost i stället. Det gick bra.

Låg och mediterade en stund.

Otåligt pep jag och tomten omkring i väntan på jul.Sen började det hända grejer minsann! Matten drog till skogs och la ett riktigt vuxenspår till mig! Inte långt förstås, men ändå. Först fick jag själv sniffa upp var spåret började bredvid stigen, sen stannade jag och plockade upp en spårpinne. Då höll matten på att krevera av lycka! För mig blev det skinka. Dom andra två pinnarna brydde jag mig inte om att plocka upp, utan ångade på rakt över dom. I spåret alltså. Sen rakt på snusburken fylld med skinka som var sist på spåret. Så då dansade vi glädjedans i skinkregnet!

Framåt kvällningen tränade vi en massa kul ute och jag var suveränt bra på allt. Vad tror ni blev tacken för det då? Jo, plums ner i badkaret med schampoflaskan! Innan jag torkat fick jag middagsmat.

Sen blev jag en kokong...

...i lill-mattens gamla badrock.Det var riktigt kul att brottas med rocken. Nu luktar jag som ett nymanglat soltorkat lakan eller nåt. Och är mjuk som en lammrumpa. Eller nåt.

Och inga kliande frön sitter och retas i pälsen mer.

5 kommentarer:

 1. Först måste jag säga att det var den sötaste kokong jag sett sedan min "storebror" Kim (korthårs tax) åkte hem från badsjön så där inlindad!
  Se' kan jag ju inte låta bli att undra hur mycket kunskap du, egentligen, har av "tomte" och "jul"? Kan bli kul se din reaktion om sisådär knappt 2 månader.....
  Avslutningsvis får jag tala om att jag är svårt förtjust i den där "pusspricken" Alf har! Lätt att veta var man ska sikta:)

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är på att spåra :) Och vad söt du är i den blå morgonrocken <3

  Kram

  SvaraRadera
 3. En till ytterst glad och ytterst händelserik dag med framtidsinriktning - vi gissar att det blir många, många spårpinnar framöver, och många, långa spår i skogen. Sånt blir man glad av!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att du kan strunta i Elvis-looken och passa på att lära dig vissla istället! Då kommer dina träningskompisar att bli gröna av avund när du visslar in matten! Fint att ni kan hjälpas åt att tigga ost du och Alf! Det är alltid lättare när man är två. Jag har inte sett röken av några tomtar eller nån julskinka ännu, men det närmar väl sig om julen redan visat sig i Jul-ita... Kramis!

  SvaraRadera
 5. Snygg badrock! Bra att ha efter ett bad,och jag kan tänka mig hur gott du luktar och hur len din päls är. Påminner mig om att gamle Higgins härhemma borde råka ut förett bad snart...

  SvaraRadera