ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

tisdag 10 september 2013

Inte en tråkig stund!

Suck! Bara för att jag blev så nedrans pinknödig och inte hann ut i morse så blev jag tvungen att städa bort blöt-tidningen.
Jag vet inte hur dom skulle klara sånt här pissjobb utan mig!
Apropå städning! Hussen sopade fram prinsessbollen från längst in i kojan. För han fick inte plats att krypa in och jag hade ingen lust.
Men att busa med kvasten...DET har jag alltid lust med!
Händer det er också att ibland fortsätter bakdelen att springa fast framdelen har stannat? Då blir det konflikt.
Ni vet örat, som jag begravde i går, det tar jag upp och suger på då och då, sen begraver jag det på ett annat hemligt ställe. Det är jätteroligt! När jag fick en cigarr som smakade kyckling gjorde jag likadant med den. Fast först smuttade jag på den förstås.
Förresten, idag har jag blivit spårhund! Äntligen kom matten på hur hon skulle lägga spår till mig så jag fattade galoppen! Inget godis i spåret, det är bara i vägen. Helt naket spår vill jag ha, då tuffar jag fram som på räls. Det ska jag göra i morgon också.
Allt jag helst vill ha, hamnar ovanpå den här fula lådan! Både kvasten och Alf!
Snälla Alf, kan du inte hoppa ner och leka med mig?
Jag lovar att sköta mig.
Äsch! Jag kunde inte behärska mig så det sket sig!Har ni märkt att jag börjar bli lite fräck i mun? Det är för att jag håller på att bli större grabb snabbt! Sådär en 800 gram större kille i veckan blir jag. Då kan man ju inte snacka baby-språk längre.

9 kommentarer:

 1. Stackars Alf, inte en lugn stund sedan du kom i huset ;-) Tur han kan hoppa upp någonstans så han hamna i överläge.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tror att jag älskar både Arlo och Alf på distans. Vilken cool katt!

  SvaraRadera
 3. Du verkar ha fullt upp precis hela tiden tycker jag. Tur att du har Alf som ser efter dig så du inte hittar på alltför mycket tok!

  SvaraRadera
 4. Vilken tur du har som har en så jättesuperdupersnäll Alf!
  Kan vara tur det där med trång ingång till sommarstugan också - OM du gör något som hussen eller matten inte gillar så kan de ju inte komma in efter dig! :D
  Din alldeles egna lilla snickarboa' alltså!
  PUSS pysen!

  SvaraRadera
 5. Men hörru! Nog borde du få ha prinsessbollen ifred för hussen! Den är ju faktiskt DIN nu! Bra att matten fixade det där med spåren! Klart att du ska få godiset när du är klar istället! Snällt av dig att sysselsätta Alf lite också så han inte känner sig bortglömd och övergiven... Kramis!

  SvaraRadera
 6. Det är helt underbart att följa. Skrattade när jag läste om bakkroppen som fortsatte springa.. Alf gör nog bäst i att sätta sig i respekt. Fast det är väl inget bekymmer för coola katten.

  SvaraRadera
 7. Underbara bilder, inte lätt att hantera en fortspringande bakkropp!
  Babyspråk ska du naturligtvis inte prata, det är sånt som TVÅBENTA brukar göra med oss, har jag märkt. (Fast min matte har jag lärt att låta bli!)
  Det där med katter - det hjälps inte, det ÄR katterna som bestämmer. Så är det hos mej också. Men himla goa är dom, jag har faktiskt lekt med Filip tidigare, men numera gosar vi i stället. :)
  /Kasper

  SvaraRadera
 8. Valpar utvecklas i något slags fastforward hastighet - så roligt med dagliga rapporter! Och så tycker jag att de små ljusa prickarna på vänster framben är alldeles särskilt fina...

  SvaraRadera
 9. En sak måste du nog lära dej Arlo. Katter bestämmer alltid, jag har tränat i många år men mina vinner alltid. Skulle vilja komma på vilket magiskt knep de använder

  SvaraRadera