ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

onsdag 25 september 2013

25 september.

Idag får lille Arlo stå åt sidan i sin blogg. För just idag skulle älskade, saknade, underbare Rudi ha fyllt sex år. Han får våra varma, tacksamma tankar i obegränsad mängd idag och alla dagar.

14 kommentarer:

 1. Styrkekramar till er! Och många tankar till Rudi!

  SvaraRadera
 2. Åh! Underbara Rudi som hade så fint tävlingsnamn! Jag tror att han och Tiger dejtar tjejer och knaprar grisöron varenda dag där på andra sidan regnbågsbron... Kramis!

  SvaraRadera
 3. Jag tänker också ofta på Rudi. På något sätt finns han i bakgrunden, hela tiden när vi läser om underbara härlige lille Arlo. Svårt att riktigt beskriva, men jag tror du förstår vad jag menar.
  Vi bär våra kära med oss, oavsett de hade två eller fyra ben!
  Det är 9 1/2 månad sedan Petrus lämnade oss, och han finns fortfarande med mig här. Och inte bara han, förstås.
  Kram!
  Berit E

  SvaraRadera
 4. Kram..
  //Ewa Aniansson

  SvaraRadera
 5. Vi tänker också ofta på Rudi. Han gladde och inspirerade många, både via bloggen och IRL. Jag minns första gången jag halkade in på hans blogg och upptäckte att det växte frolicbuskar i Julita. Jag frågade om jag fick sprida nyheten via vår blogg, och sedan dess blev det daglig kontakt ... Vi saknar honom också, och är särskipt ledsna över att han inte hann med sin freestylestart, den hade gått så galant!

  SvaraRadera
 6. Den grabben är, trots att jag aldrig fick äran att träffa honom, en av dem jag aldrig glömmer.

  SvaraRadera
 7. Ja fy fasen BM. Vad eländigt sorgligt det är med våra älskade hundar som inte finns mer. Jag tänker också på Rudi ofta. Har inte tagit bort länken till din gamla blogg, utan besöker den ibland, läser och minns. Jag saknar Buzz med. Det går dagar utan att jag tänker på honom, men ofta, ofta dyker han upp när man minst anar det. Men livet går vidare och tur är väl det. En valp i huset gör det lättare att gå vidare, även om det på intet sätt ersätter den gamla hunden.

  SvaraRadera
 8. Grattis finaste Rudi! Hoppas du har det bra, där uppe i hundhimlen <3

  SvaraRadera
 9. <3 <3 <3 Tänker också ofta på underbara, fina, bästaste Rudi... <3 *med tår i ögat*

  SvaraRadera
 10. Kram och massa kärlek till er!

  SvaraRadera
 11. Jag tänker också ofta på Rudi, och Britt-Marie om det är någon tröst i sorgen så ska du veta, att du gav den hunden det härligaste hundliv som tänkas kan. Det var kul aktiviteter varvat med sköna skogspromenader dessutom gjorde du oss andra delaktiga i det på det mest inspirerande sätt.
  Kram

  SvaraRadera
 12. Wille och Hector skickar pussar till Rudis matte och en svansviftning till Arlo !
  Kram från mig och alla hundarna : Wille, Lothus och Hector !

  SvaraRadera
 13. Älskade älskade underbara Rudi! Du är så otroligt saknad av lillmatte. Tänker så ofta på finaste hunden och jag är tacksam att just du fick komma till vår familj även om det var alldeles för kort tid.
  Puss från lillmatte

  SvaraRadera
 14. Inte har vi glömt Rudi. Så mycket glädje han också skänkt oss både genom bloggen och alla möten, Vi saknar honom än.

  SvaraRadera