ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

tisdag 24 september 2013

En vanlig dag i ett vanligt valpliv.


I morse var det tivoli igen. Alf åkte karusell och jag var maskinist. Jag vet inte vem som hade mest skoj!

Jag pluggar ganska mycket nuförtiden för jag ska bli en smart och duktig hund, men på rasterna leker jag mest.

På en rast gick matten och jag och hämtade granris. Då snodde jag en kvist och...


...ja, ni ser själva hur otroligt roligt det är om man kommer över en sån!

Andra raster gräver jag och sorterar i min sten - och sandhög. Där finns hur mycket jobb som helst. Allt ligger huller om buller.

Vet ni att tre gånger på en vecka ungefär har jag varit Läsarbilden i Kurren? Matten tror att nån på fotoredaktionen är svag för mig.

Få se nu...vad har jag gjort mer. Jo, jag har varit på kyrkogården igen, idag pinkade jag bara där. Jag har varit på en liten promenad och busat med en tant. Jag har fått fnatt tusen gånger inne och ute. Jag har lortat ner mig. Och så har jag pluggat på Stanna Kvar, Plocka Upp Spårpinnen, Sitt Fot Och Kolla Matten I Ögonen, Stanna I Bilburen Lugnt När Luckan Öppnas och annat.

På kvällen kom det kallt, blött regn i Julita. Jag härjade runt så det ångade om mig därute då. När jag gick in för att käka frös jag så jag skakade. Då klippte matten av en tröjärm och trädde över mig. Då blev jag både snygg och varm!

Kvällströtta är vi allihopa. Skönt med kattsvans under hakan. Ni borde prova!

12 kommentarer:

 1. Vet inte vad jag lyckats läsa rätt, men jag kan i alla fall ana en supersnygging i tröja bland krigande myrorna :)
  Och du och Alf är ju så helt underbart radarpar redan!
  PUSS på er killar!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker ni samarbetar väldigt bra du och Alf! Higgins säger att det är bra med sand- och stenhögar, fast härinne i stan försvinner de ibland! Turligt nog har han innan de försvinner oftast inte bara grävt runt i dem och sorterat utan han har också pinkat i högarna så alla andra hundar som traskar förbi vet att det är Higgins sten och sand de går på. Himla tur att du fortfarande får plats i en ärm, sen när du växer till dig får du be matten sticka en tröja åt dig... ;-) Annars kan jag rekommendera en jättebra grej Higgins fick för några månader sedan. Han ser ut som en liten riddarhäst när han har den på sig vilket är när han blivit badad. Det är i något microfibermaterial och både torkar och värmer vilket den gamle herrn uppskattar väldigt mycket. Det går nämligen att springa rallyrace efter badet utan att den ramlar av, något som inte går när man är insvept i en handduk stor som en kontinent.

  SvaraRadera
 3. Riddarhästutrustning vill jag bara HA! //Arlo

  SvaraRadera
 4. Du är underbar, Arlo men Alf är outstandning! Tänk att LEKA när man är en så distingerad gammal katt. Och med en hundvalp!!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar dina vanliga dagar. Jag skulle inte ha nåt emot att snurra katt och sortera sten! Kattsvans under hakan kan jag nog bara drömma om... Kramis!

  SvaraRadera
 6. Alf är ju en helt fantastisk katt! Visserligen har jag redan tre, men en ALF skulle jag också vilja ha, jättemycket!!!
  Och du, Arlo, du är precis bara helt fantastiskt duktig, du också. Nästan fullfjädrad maskinist redan.

  Det är nog inte bara "någon" på fotoredaktionen som är svag för dig! Dom är säkert flera där, och ALLA är hur svaga som helst, det är jag hundrasäker på! :D
  /Kasper

  SvaraRadera
 7. Vår favvobild den här gången: den sista, där Alf ser så nöjd ut över att hans svans används som huvudkudde.
  Och klart att de måste vara glada på tidningen - jag tycker att Arlo borde ha sitt eget utrymme - "Dagens Arlo" eller så, som en kolumnist. Eftersom vi är så många som gillar bloggen skulle det säkert vara bra för tidningen (och så skulle ni få betalt). Tycker vi.

  SvaraRadera
 8. Världens sötaste film, alla KAT(T)egorier!

  SvaraRadera
 9. Ja, bloggen är underbar! Den första jag läser när jag slår på datorn på morgonen :-). Tack för den möjligheten.
  ej hundägare

  SvaraRadera
 10. Ni skänker så mycken lust och glädje med bloggen.. Håller med "anonym"

  SvaraRadera
 11. Åh vilken frän tröja...en sån vill jag ha:-))

  SvaraRadera
 12. Se där Arlo du har just lärt dej ytterligare en mycket viktig hundkunskap, svampvattennedfall skadar oss hundar svårt. Det behövs mängder med sånt men vi ska INTE släpas ut i det

  SvaraRadera