ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

söndag 17 november 2013

Tre uppfyllda önskningar.

Idag på din stora månadsdag får du önska dig tre saker, sa matten till mig i morse. Oj, tänkte jag febrilt, vad ska jag hitta på? Eftersom jag tycker att materiella prylar ska vara nedgrävda så fick det bli upplevelser på önskelistan i stället.
Önskning 1: Skogsäventyr. Först hände inget märkligt i skogen. Men snart nog...
...vittrade jag korv på en stege! Jag hade aldrig klättrat på stege förr så det var ju en utmaning!
Hoho...korven! 
Hmmm...inte på den våningen heller!
Klurig jag är! Där uppe ligger ju snutten och retas!
Efter att jag slök den kollade jag förgäves efter fler. Det var en rolig skogsöverraskning!
Jag tordes nästan inte säga vad min andra önskedröm var. Men så tog jag sats och berättade att jag ville prova på en riktig rallybana med skyltar och koner och sånt, som dom stora grabbarna och tjejerna gör på fredagar i Kungsör.
Det var en riktigt bra önskan, utbrast matten förtjust och snodde ihop en liten bana! På köksbordet....Näää, jag vill att det ska vara på riktigt, tjurade jag då. Så klart, jag retas bara lite, svarade matten då och skuttade ut med mig och skyltar. Sen blev det cirkus när jag hjälpte till med alla attiraljer, men till slut var det premiärdags!

Fanfar, trumvirvel, kanonsalut ..... mitt första försök som rallystjärna!

Mitt andra försök...från en annan vinkel.

Så ropade vi på hussen så han fick beundra mig, då ville han filma nära, då blev jag störd, så det gick ju inte så bra. Jag ska nog öva lite på att ha publik innan jag ska till SM om några år.
Men Arlo fick ju önska sig tre upplevelser idag, påpekar ni nu när ni hämtat er från de första två. Jajamensan. Önskning nummer tre: Ett klurigt spår! Så då fick jag det, och det var vinklar och annat svårlöst, men jag rodde iland alla pinnar till slut. Matten glömde snitslar så hon draperade skogen med pappersnäsdukar i stället. Det såg inte klokt ut!
Tycker ni att jag ser uttråkad ut vid slutpinnen? Närå, matten sa "ligg" så jag la mig med hakan ner, för det brukar hon gilla. Fast det är visst bara när hon säger "plats" kom jag på nu...

Sån var min femmånadersdag! Tre uppfyllda önskningar och korv dessutom och så grattisar från alla här och på fejjan förstås!

7 kommentarer:

 1. Hihi! Vadå SM om några år? I den här takten så är du på Rally-SM imorrn... typ. :)

  Och vi såg minsann att du lagt in skylt som är i fortsättningsklassen. Fast... rally ska vara kul, och då stoppar man in skyltar som är roliga - och snurrskylten är en bland dom roligaste. Så det så!

  SvaraRadera
 2. Såna fantastiska femmånadersönskningar, TUUUR att mattne kunde tyda dem... :D
  Men - SM om "några år"... med den här takten kommer du att gå till historien som den yngsta Mästaren i hundhistorien!! ;)
  /Kasper

  SvaraRadera
 3. Ett stort GRATTIS! så här i efterskott.
  ej hundägare

  SvaraRadera
 4. Vilken dag!!!!
  Grattis i efterskott <3

  SvaraRadera
 5. Grattis på femmånadersdagen och va du är duktig på.... ja precis allting, ju! Matten din har kanske liiite med saken att göra

  tror
  BELLA

  SvaraRadera