ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

söndag 1 juni 2014

Debutant igen.

Stålhunden, Superdog...ja ni får kalla mig vad ni vill idag. För jag tog på mig min blå kavaj och åkte till Flen i sommarvärmen. För idag skulle jag  vara debutant igen var det bestämt.

Så då var jag det. Då snubblade jag över hindret och nosade ett par gånger på spännande fläckar och så. Sen måste vi vänta i hundra år på pappret där det stod hur jag skött mig. Så då ställde jag  mig precis där min förstamatte klippte håret på mig förra gången. Men hon kom inte med saxarna idag.

Så här knepigt rolig var mitt livs första fortsättningsbana. Matten, som bara hade två saker som skulle klaffa idag, att komma ihåg att ta av mig kopplet och att se till att jag stannade kvar på banan hela tiden...

...blev paff och jublande glad när mitt papper äntligen kom. För då hade jag 85 poäng fast jag snubblat. Så då grattade alla mig och så åt jag kattmat med sked ur snusburken och så åkte jag hem och åt pastagratäng med hussen och så somnade jag.

P.S Jag fick jordens minsta tuggben i pris. Det har jag gömt.

6 kommentarer:

 1. Jamen, det där gick ju alldeles lysande! Grattis, Arlo!! Tänk vad orättvist livet är: du har hela det där pappret fyllt av knepiga saker att komma ihåg och tvåbeningarna behöver bara minnas två... ;) Hi hi hi... Nä, bra jobbat BÅDA TVÅ!!

  SvaraRadera
 2. Grattis Arlo!
  Duktig hund, som vanligt.

  SvaraRadera
 3. Vi klämmer till och trycker på gilla-knappen även här!! Heja Arlo o Arlo-matten!! :)

  Vad hände i starten? *nyfiken i en strut*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! I starten satt jag och kollade allt jag redan sett, men nu från en annan vilken så att säga. Det tog sin tid, sen råkade jag hitta en fläck precis bredvid framtassen och där förlorade jag all kontakt med omvärlden ganska länge...knäck i lurarna hade jag tydligen också, för matten hade visst försökt kontakta mig ini baljan länge innan jag tittade upp. Men sen när jag var klar så gick jag med henne.// Arlo

   Radera
 4. Grattis! Bra gjort!

  SvaraRadera