ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

söndag 12 januari 2014

Snögalen, kapitel två.

Det här med snö...

...är allt alla tiders!

Springvänligt.

Nosvänligt.

Liggvänligt, ja totalt genomhyggligt, har jag kommit på.

Igår var det pulkafilm på bloggen, idag bjuder jag på stillbilder utan text. Ungefär som stumfilm då, fast utan rörliga bilder...äsch...ni fattar!Sen kom jag på att man kan BÄRA pulkan också...

...så då gjorde jag det.

Hipp, happ tänkte jag hoppa hinder.

Så ser en målmedveten och fokuserad idrottsyngling ut.

Nu ska ni få veta vad jag gjort idag.

Häng på...för nu kommer det att gå undan i ett par timmar!

Jepp, bästa Loke och jag drog till skogs och rände runt så det blev snörök.
Nu hart jag äntligen vuxit ikapp store Loke. Det var på tiden!
Kolla bara vem som brottar ner vem nu.
Jag är så gigantisk och Loke så puttefnaskig så han försvinner under mig när vi fajtas.
Vi hade sån turbofart hela tiden så jag var täckt av istappar och måste duscha när jag kom hem. Jo, vi genade väl genom några djupa diken ibland. Kanske därför det blev isskorpa.

Där vi for fram kan man tro att en elefanthjord snörullat eller så.

Men sprang dom så snön smälte, undrar ni förstås nu förvånade? Närå, Det här var i förrgår när det var grönt och jag grasserade ensam med röda snörbollen.

11 kommentarer:

 1. Du kom väl ihåg att göra snöänglar frågar Higgins!

  SvaraRadera
 2. Vilka fantastiska bilder!!!

  SvaraRadera
 3. Bildserien med pulkan är underbar.

  SvaraRadera
 4. Vi blir alldeles avundsjuka, här är det bara ett tunt tunt lager med pudersnö, vi vill ha minst en meter till :-) Så härligt du och Loke har det när ni busar!

  SvaraRadera
 5. Arlo din sötstrut!

  SvaraRadera
 6. Gomorron Arlo. Ja du verkar ju vara värre än mig ju ! Himmel och pannkaka vilket snöliv jag ser bilder från. Snögalen, ja det är nog sant det ! Matte är just nu inne i någon sorts pluggdel för min del, så vi gör en massa annat än låter mig vara lite snötokig. Kanske ska försöka få ändring på det !

  SvaraRadera
 7. Morrn Morrn. Nog har du vuxit allt ! Stora killen. Du jag gillar din pulka du ser ut att ha helskojigt med den ! Jag håller med Wille jag, du är värre än honom men vilken härlig fart du har under tassarna. Dessutom gillar jag din kompis han verkar helkul att brottas med ! Sådär brukar jag och Lothus hålla på att brottas, men Wille brottas jag bara med någon gång ibland !

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga bilder din matte tar ! De är så full av fart så man blir sugen på att busa runt likadant ! Fast jag vete katten om jag skulle våga dra en pulka sådär, men jag vet att min boxerkompis hon drar också sin egen pulka. Hon ser helfestlig ut då. Ska se om inte matte kan lägga ut några bilder på henne ! Här är matte inne i någon sorts träningsperiod, så det var ett tag sedan vi bara busade runt, och det har ju inte varit någon snö heller, men nu när den äntligen kommit så kanske det blir lite mer bus ! Matte säger att hon liksom tappat lusten att fota då det varit så regnigt och mörkt, tills hon började lite mer effektivt med den där Dogparkouren, då blev det lite bilder och jag hoppas det fortsätter så.

  SvaraRadera
 9. Underbart härliga bilder!!! Allihop.
  Och så en och annan av de där pulkabilderrna t.ex. - ojojoj!
  Kan se dem som posters... :D
  Kaspermatten

  SvaraRadera
 10. Varifrån kommer all ork???

  SvaraRadera