ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

söndag 12 april 2015

Slips, storm och slabbiga grabbar.

Hundratusen saker har hänt sen sist. En dag tränade jag på att sitta på pallplats. Det kändes bekvämt och passande.

En annan dag lekte vi upptäcktsresande och upptäckte bombmurklor. Fast det visste vi inte då. För vi tyckte bara att dom var mystifika slemproppar i skogen.

Samma kväll rände jag och bäste Loke ihop på promenaden. Det firade vi med att dikesdoppa oss i Julitas samtliga lerdiken under många timmar.

Så här.
Sen blev det lite träligare, som vi säger här, för det blev helkroppsschamponering. Och så sveptes jag in som en valross.

En annan dag kom min halvbrorsa Borka och morsade på mattens jobb. Fast det hade jag ju ingen glädje av.

På fredagen fick matten mat och tårta och presenter och blommor och så ska hon aldrig mer åka till jobbet. Tänk att man kan göra så. Det hade hon väl kunnat få ändan ur vagnen och bestämt sig för tidigare. Men nu är det gjort.
Idag stormade det över Julita. Så då var vi i skogen och vädrade öronen.

Ja, vi jobbade också förstås. Med pinnar och dummies och armvift och pipan.
Fast igår jobbade jag mera. För då tävlade jag två gånger på samma dag. Jag var inte superbra, det var jag inte. Men bra nog, så jag fick en blå slips och blev klar med avancerad klass. Och uppflyttad till mästarklass i rally.
Så nu heter jag SEVCH RLDN RLDF RLDA Mountjoy Sagacious Sander.
Fast det kan väl kvitta, men matten blev glad.
I morgon ska jag visa vad man kan göra med ett får.

4 kommentarer:

 1. Tänkte innan jag läste texten till sista bilden: Nej, aldrig att Arlo skulle få det priset! Som bästa soffpotatisen alltså. Och det var det ju inte heller. Grattis Mäster Arlo!
  /ej hundägare

  SvaraRadera
 2. Du är bra nog, Arlo. Träligt säger man i det mellansvenska gnällbältet, har jag för mig, Örebro och Eskilstuna t ex. Hör Julita dit? Snart börjar nog Hjo-Hjo också att doppa sig, i Vättern och Hjoån bara, förhoppningsvis.

  SvaraRadera
 3. Nu gratulerar vi verkligen både dig och matte! Finaste dagarna kan du se fram emot! Ännu mera kul för dig och matten!!
  Du klär förresten väldigt bra i slips!!
  Kasper

  SvaraRadera
 4. Vi ser allt din stolta blick där du sitter med din fina slips. Och det ska du vara oxå! Ni är jätteduktiga du och matten. Grattis till panchisen och till rosetten

  BELLA med matte

  SvaraRadera