ARLOS BLOGG

ARLOS BLOGG

onsdag 28 augusti 2013

Bilburen och lägre akrobatik.

Idag var väntan på lunchen alldeles för lång.
När den äntligen serverades skedde det i bilburen. Nu när baksätesresorna går så galant påbörjar vi nästa steg. Buren ska vara en bra och rolig plats.
 Arlo fick ligga kvar och smälta maten en stund...
 ...efter det kravlade jag mig in och var sällskapsdam. Husse körde oss en mil på grusväg och landsväg. Det var kul att vinka till bilarna bakom, annars kändes det mest som en karusellåktur. Arlo tog det hela med ro och det var ju meningen.
 Rudis prinsessboll har plockats fram och blev genast en favorit. Tänk att en gammal kattmatskål kan vara så skoj!
Huvudstupa kullerbyttor var det gott om idag.

Om ni har glömt.........valptänder gör ONT!

8 kommentarer:

 1. En vacker dag, Arlo, så har du nog lärt dig hålla reda på de där långa skånkarna! ;)
  Sista bilden gör ont i mina skenben! Senaste lill-valpen, Kasper, gick under kodnamn "korkodilen" och siktade alltid där.

  SvaraRadera
 2. Tack för att vi får vara med. Nu blev det rätt.

  SvaraRadera
 3. Hahahahaha! Nu kommer jag att se framför mig hur du sitter i hundburen varje gång du säger att ni varit ute med bilen!!!! :D Förresten ser det ut som Arlo gått i Higgins kullerbytteskola. Sen tror jag att Arlo försöker hjälpa dig och din axel genom att ge dig akupunktur i fingret.

  SvaraRadera
 4. Inte lätt att hålla ordning på alla ben på en gång. Hoppas matten inte behövde sitta där bak hela åkturen! Det var väl något trevligt ställe ni åkte till hoppas jag... Kramis!

  SvaraRadera
 5. En premiärtur som heter duga, minsann. Rättvis också, matten fick ju lika stor plats som du... ;)
  Fast lite fräckt av henne att skriva "lägre akrobatik"! Jag vill absolut kalla den "högre"!! Det var förresten nästan hennes också, där i bakskuffen. :D

  SvaraRadera
 6. "Stackars" Arlo, men ser ju hur han nästan har svultit ihjäl på den första bilden. ;-) Kompis hälsar att prinsessbollar är bäst! Lagom stora att dribbla med och när matte inte tittar på, så kan man ju bita lite försiktigt på den...

  SvaraRadera
 7. Arlo...vilken kille säger vi bara...hur ball som helst ju.
  Han vill och kommer vi följa med STORT intresse framöver....nu har vi ju faktiskt sett honom en hel del på fb ett tag till vår stora glädje.
  Vov från grabbarna boys!

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga sovställningar han bjuder på! Och vilken akrobat han är :)
  /Jenny minus Brio

  SvaraRadera